StartBank 

Betongelementforeningen

 

Halfen AS - Grønt Punkt

Nyhetsarkiv

DETAN - Laget for å vare

( 19. desember 2011 )

I tilegg til strekkstagene, sirkelskiven, er nå også DETAN gaffelstykker, låsemuttere og låsebolter belagt med en varmgalvanisering av høy kvalitet. Sammen med vårt system for forsegling av gjengene gir dette en eksepsjonelt varig korrosjonsbeskyttelse med bedre mekanisk kapasitet og forbedret estetikk.

No.1 i Europa - ETA godkjent innstøpningsskinne

( 07. april 2011 )

HALFEN har oppnådd ETA godkjenning for sine originale HALFEN HTA skinner og dermed fått CE sertifisering for 30 Europeiske land

Nyhet! T-Fixx

( 07. april 2011 )

Den perfekte kombinasjonen mellom en hylse og et boltanker. T-Fixx, et multifunksjonellt anker Det er verken en lett hylse eller en fullforankringshylse. Det er den ultimate kombinasjon av begge.

Nytt produkt: HALFEN Dynagrip HZA 53/34

( 19. mai 2010 )

HALFEN lanserer en ny dimensjon i sitt DYNAGRIP sortiment. Den nye HALFEN skinnen HZA 53/34 Dynagrip kompletterer det eksisterende produktprogrammet for innfestninger med strenge krav til ytelse HALFEN HZA. Den nye HZA 53/34 Dynagrip tilbyr enda høyere lastkapasiteter i alle retninger av skinnen og for dynamiske laster.

HALFEN-NYTT NR 1 - 2010

( 07. april 2010 )

Zemdrain forskalingsduk for forlenget levetid på betongkonstruksjoner, Intec-combi injeksjonsslange og svellebånd og BAUMA-billetter. Ta en titt på vårt siste HALFEN-NYTT for mer informasjon.

Design by InBusiness | Powered by i-tools.no